Objavljen novi broj Drobilice: 6/2013

Novi broj HID Drobilice možete preuzeti >>> ovdje!

Poštovani,

najavljujući 6. broj naše Drobilice u ovoj godini, koji je zbog Božića u pomalo svečarskom duhu, trudili smo ostaviti po strani veće probleme koji nas okružuju danas.

Pokušali smo naći nešto što je dobro i što obećava bolja vremena da možemo s više optimizma pogledati prema naprijed. Koliko smo u toj nakani ovaj puta uspjeli, ovisi manje o nama koliko o našem okruženju. Ipak, čini nam se da se vidi kako i u teškim vremenima i dalje postoje inicijative da nam bude bolje.

U ovo vrijeme polažemo nade u bolje poslovno sutra, ali se i s nostalgijom prisjećamo nekih prošlih vremena koja su postala sastavni dio ne samo nečijeg lokalnog zavičaja nego i  naše kulture uopće. Pri tome mislim da možemo biti ponosni na to što smo sve izdržali kroz povijest i što smo sve postigli unatoč okolnostima koje nam zapravo nikada nisu posebno išle na ruku. Promatrajući danas kreativnost novih naraštaja u nas kao i njihovu odlučnost da urade nešto za sebe i svijet učine boljim, mislim da i u ovim našim sadašnjim lošim prilikama jednostavno možemo s nadom gledati u budućnost.

S dubokim uvjerenjem da će na kraju ipak sve ispasti kako treba,

čestitam vam Božić i želim svako dobro u Novoj godini

Ivo Tokić

Ažurirano 25. prosinca 2013 — 16:40
Hrvatsko informacijsko i dokumentacijsko društvo © 2014 Frontier Theme